Horoskop za 2016

240px-Aries2OVAN

LJUBAV Vaš ležerni stav prema emocijama se u potpunosti menja i nastupa period kada ste spremni i u potpunosti sazreli za ozbiljnu priču. U tom smislu mnoge veze koje nemaju perspektivu, već početkom godine doživljavaju loš epilog, ali to ne treba da vas brine, jer sa prvim danima proleća, već krajem marta imate šansu da ostvarite vezu koja može ispuniti sva vaša očekivanja. Mnoge nesuglasice među provernim parovima biće posledica promena u vašim životnim stavovima i nemogućnost partnera da se na vreme prilagodi.

ŽIVOT Pred vama je godina promena u moralnom, filozofskom i suštinskom smislu. Iako se u prvih par meseci možda to i neće toliko osetiti, ali tokom godine ćete iznenaditi mnoge svojim reakcijama koje nisu za vas svojstvene i pokazati ogromnu količinu strpljenja i posvećenosti u realizaciji svojih ciljeva bez obzira na eventualne prepreke, bilo da su od strane okruženja ili nedostatka objektivnih okolnosti. Vaši napori, želje i ciljevi se u potpunosti stiču realne uslove za realizaciju u poslednjem kvartalu ove godine.
240px-Taurus2BIK

LJUBAVPrepuštate inicijativu partneru i prepuštate njemu da on vodi glavnu reč o svim bitnim pitanjima u vašoj vezi. Tako će biti sve do druge polovine maja kada ćete vi biti inicijator nekih značajnih dešavanja na obostranu radost. Manji problemi i trzavice mogu biti posledica vašeg posesivnog stava prema partneru. Slobodne pripadnice ovog znaka imaće više prilika u toku ove godine da po tom pitanju nešto i promene. Jedna od njih je u februaru, zatom drugom polovinom maja i krajem avgusta. Možda će to biti više osoba, a možda se radi samo o jednoj koja će vam do avgusta nekako izmicati.

ŽIVOT Uspesi iz prethodne godine se nastavljaju iako će postojati niz prepreka od strane neistomišljenika i ljudi koji u vama vide konkurenciju. Međutim, vi ste vrlo odlučni i nepokolebljivi po pitanju svojih sastavova, tako da to na vas neće mnogo uticati. Februar, kao i druga polovina oktobra su periodi vašeg napredovanja i mogućnosti za ličnu promociju. Ono što vam se nikako ne preporučuje je promena mesta boravka ili odlazak u inostranstvo, jer vam mogu doneti razočaranje.
240px-Gemini2BLIZANAC

LJUBAV Ova godina vam garantuje sigurnost u emocionalnom životu i budite sigurni da vam se neće desiti promašaj. Možda ćete biti uplašeni novim poznanstvom, jer će vas užasno podsetiti na neku staru priču, ali samo podsetiti. Mogućnost zajedničkog života ili braka je u ovoj godini više nego izvesna, a nekima od vas nova ljubav može biti od presudnog značaja da prekinete odnos koji je izgubio smisao. Šta god da se desi ne postoji mogućnost greške, jer sve se odvija u vašu korist.

ŽIVOT Privatni život će imati prednost nad karijerom i poslovnim obavezama, jer mogućnost napretka u ovoj godini nije moguća. Zato se koncentrišite na neke druge, bitne životne stvari i ne trudite se mnogo, ne pokušavajte na silu, jer možete ostati i bez onoga što već imate. Da nije sve tako crno osetićete u više navrata ove godine kada ćete ipak dobiti moralnu satisfakciju. Pogotovo krajem jeseni kada ćete imati mogućnost da sebe prezentujete u najboljem svetlu.
240px-Cancer2RAK

LJUBAVBićete zadovoljni sobom i svojim izgledom, jer ćete do proleća sebe napokon dovesti u red i uspostaviti kontrolu nad životnim navikama koje su vam pravile problem i činile vas nezadovoljnim. To će svakako uticati na vaš ljubavni život i odnos sa partnerom. Već početkom godine neki poslovni kontakti mogu prerasti u nešto više, a ako se to ipak ne desi tokom jula ćete imati plejadu mogućnosti i izbora. Ipak, da bi sve to ispalo kako valja potrebno je zauvek raskrstiti sa prošlosti.

ŽIVOT Ovo je godina u kojoj napokon možete da realizujete sve vaše kreativne ideje i da imate materijalnu satisfakciju od istih. Oslonite se na svoju intuiciju i prirodne instinkte, jer svaka vrsta saveta, pa čak i najdobronamernijeg može vas skrenuti sa kursa i time odložiti sva bitnija dešavanja za kraj godine. Leto je vaše godišnje doba i računajte da je avgust prelomna tačka za dalje napredovanje. Podrška porodice i bliskih prijatelja će u ovoj godini biti od ključnog značaja, a neka bitna pitanja u porodičnim odnosima će napokon biti rešena.
240px-Leo2LAV

LJUBAV U ovu godinu ulazite ludo zaljubljeni, ali postoje izvesni problemi koji moraju da se otklone do proleća kako biste u potpunosti uživali i bili zadovoljni. Svi problemi koji su pratili vaš ljubavni život i ograničenja koja su bila prisutna u relaciji sa suprotnim polom do sredine leta će biti u potpunosti otklonjena i sa prvim danima jula vi ćete biti u potpunosti u svom elementu. Sve nesuglasice i nezadovoljstva koja su pratila vaš život, pogotovo ako se radi o dugim vezama i bračnim krizama, napokon će se rešiti u vašu korist.

ŽIVOT Neki familijarni problemi koji se duži vremenski period provlače, moraju biti rešeni već početkom godine kako ne biste imali umanjen kvalitet svakodnevnice. Možda je vreme da oslobodite uticaja roditelja i napokon skupite snage za samostalni život. Prilika za karijeru i poslovne uspehe će biti mnogo, ali vrlo malo pravih i kvalitetnih. Zato se koncentrišite na one koje dolaze tokom aprila, maja i drugom polovinom avgusta. Potrebno je vaše stalno prisustvo i upućenost i inoformisanost u sve tokove društvenih dešavanja kako biste iskoristili pravu šansu.

 

240px-Virgo2DEVICA

LJUBAV Zaista nemate na šta da se požalite, jer vas prati sreća u svim segmentima života, pa i u ljubavi tokom čitave godine. Učvrstićete svoje mesto u partnerovom srcu i obezbediti sebi sigurnu budućnost. Ako ste još uvek usamljeni prilika da se to nešto po tom pitanju promeni dolazi drugom polovinom februara i u maju, ali avgust je definitivno mesec potpunog emotivnog oduševljenja kada će mnogi od vas stati na ludi kamen ili otpočeti zajednički život.

ŽIVOT Tokom februara i marta morate da se izborite sa sebe i svoje stavove kako biste od proleća uspešno iskoristili sve povoljnosti i prilike. Odlična godina za pokretanje privatnog biznisa, ulaganja u nekretnine ili unovčavanja postojećih. Za neke krupnije finansijske transakcije ipak sačekajte jesen, jer će okolnosti biti mnogo povoljnije, a materijalizacija veća. Gubitak mentalne snage i realnog rasuđivanja biće prisutan tokom jula meseca i pravo vreme da ostavite sve i odete na odmor.
240px-Libra2VAGA

LJUBAV Čitava godina u znaku iznenađenja i nepredviđenih okolnosti i još nepredvidivijih završetaka. Sve ono što planirate i pored nepredviđenih okolnosti i peripetija, na kraju će ispasti mnogo bolje nego što ste očekivali. Veoma prijatno buđenje iz zimskog sna očekujte već drugom polovinom februara kada vam se smeše nova poznanstva i moguće veze, zatim u junu, a od oktobra nastupa vaše vreme. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku ona može biti značajno uzdrmana drugom polovinom aprila i početkom maja i tada ćete biti na velikom iskušenju, jer će se pojaviti neko novi.

ŽIVOT Neke nove ideje i ponude koje do vas budu pristigle već početkom godine moraju biti dobro razmotrene i sagledane iz svih aspekata kako ne biste bili izigrani, jer segment poslovanja u ovoj godini može biti prepun raznih obmana i hazarnih poteza. Ono što može da vas sačuva od razočaranja i gubitka jeste strpljenje, tolerancija i vaš urođeni smisao za diplomatiju. Umesto da jurite prilike  sačekajte oktobar mesec kada će one prosto same vama dolaziti u susret.

 

240px-Scorpio2SKORPIJA

LJUBAV Vaš temperament ponovo pokušava da utiče na kvalitet partnerskih odnosa na samom početku ove godine donoseći niz svađa  koje su posledica finansijsko-poslovnog nezadovoljstva, a ne emocionalnog. Srećom tokom marta ćete imati niz prilika da sve to ispravite i do kraja godine u vašem ljubavnom gnezdu ne bi trebalo da bude jačih potresa. Razmislite dobro pre nego što uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna, jer to će biti preveliki teret za vas i nećete moći da ga iznesete. Bolje ostati prijatelj!

ŽIVOT Nagomilane nepravilnosti u radu vaših prethodnika sada se prepisuju vama i početak godine prati vaša borba da sebe izbavite od mogućeg snošenja posledica za tuđe greške. Biće vam potrebno dugo da se od svega psihički oporavite i tek sredinom godine se vraćate u normalu. Ozbiljni finansijski problemi se mogu javiti kao posledica neumerenog trošenja i loših investicija. Imajte u vidu da su argumenti i istina na vašoj strani.  U novembru će sve biti zaboravljeno.
240px-Sagittarius2STRELAC

LJUBAV Osim ako niste u dugoj vezi ili braku u ovoj godini se ne možete pohvaliti nekim značajnim odnosima, mada će tu biti dosta poznanstava i prilika, ali ništa što bi u vama probudilo želju da se odreknete svoje slobode. Dosta zabave, provoda i društvenih dešavanja, čak i vraćanja na stare priče sve do novembra kada se po tom pitanju može desiti nešto konkretno. Ova godina predstavlja za vas novi početak, ali samo u vašem stavu prema tome kako vaš ljubavni život treba da izgleda.

ŽIVOT Ozbiljnost i profesionalizam su prioritet tokom čitave godine. Ne dozvolite sebi rizik iako će vam on u više navrata biti idealno rešenje za neke finansijsko-poslovne transakcije, posebno u drugoj polovini juna i početkom oktobra. Koncentrišite se isključivo na već utvrđene i dobro proverene sisteme delovanja. Kraj godine vam nudi mogućnost proširenja obima poslovanja ka inostranstvu i stručno usavršavanje. Ukoliko vaš posao podrazumeva javno delovanje možete biti uvučeni u neke mutne radnje i upleteni u afere iz kojih se nećete lako izvući.
240px-Capricorn2JARAC

LJUBAV Već početkom godine se oslobađate svih suvišnih relacija i odnosa koji su vas opterećivali u prethodnom periodu. To je dobro zato što vas već krajem januara čeka prava priča koja će tokom godine imati svoje uspone i padove, moguća razilaženja i spajanja i tako sve do kraja avgusta kada ćete konačno pronaći pravi recept da budete srećni zajedno. Svako zadržavanje i odlaganje presecanja repova iz prošlosti samo vas udaljava od pravog zadovoljstva. Oni koji su u stabilnoj vezi ili braku mogu očekivati mirnu godinu.

ŽIVOT Mnogima od vas će se tokom ove godine javiti ideja za životom u inostranstvu ili ulaganjem u kupovinu nekretnina van zemlje. Ukoliko imate potrebu za stručnim usavršavanjem ili ste do sada odlagali završetak osnovnih studija ova godina vam pruža mir, satisfakciju i usmerenost ka tome. Nemate mnogo izgleda za konkretne poslovne promene, niti veći napredak sve do oktobra kada ćete moći da iskoristite sve stečeno znanje i iskustvo.
240px-Aquarius2VODOLIJA

LJUBAV Zadovoljstvo ljubavnim životom koje vas je pratilo tokom 2015. nastavlja se i u ovoj godini. Sem manjih nesporazuma oko planiranja tekućih obaveza i prebacivanja odgovornosti sa partnerom neće biti većih problema. Ako ste slobodni ne očekujte ništa značajno do sredine leta kada ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u vezu tek početkom jeseni i u međuvremenu budite strpljivi i pokažite razumevanje. Čak i ako na momenat odustate ta osoba neće odustati od vas.

ŽIVOT Pratiće vas niz ograničenja u realizaciji nekih osnovnih životnih planova sve do druge polovine proleća. Ova godina je dobra za ulaganja bilo da se radi o stručnom usavršavanju, poslu ili životnim i radnim uslovima. Ne brinite o finansijama zato što ćete uvek nailaziti na povoljnosti i na ljude koji su spremni da finansiraju realizaciju vaših ideja, ali se možete osloniti i na postojeće zakonoske varijante pozajmica (krediti, subvencije…). Kako ste držali korak sa konkurencijom morate pratiti dešavanja na svetskom nivou kako vas konkurencija ne bi prestigla.

 

240px-Pisces2RIBE

LJUBAV Mnogi od vas u ovu godinu ulaze sa vrlo stabilnim emotivnim pričama i ljubavnim relacijama. Ukoliko se one nisu ozvaničile tokom prethodne godine proloće bi bilo idealan period za to. Nekima prve prave priče nastupaju drugom polovinom februara i one takođe mogu postati ozbiljne do kraja avgusta. Ono što vam se nikako ne preporučuje jeste ulazak u ljubavnu aferu sa kolegom sa posla ili osobom koja krije svoj bračni status, a iskušenja se javljaju već u prvim danima ove godine i drugom polovinom jula.

ŽIVOT Pred vama je jedna vrlo uspešna godina i ako ćete u više navrata biti predmet ismejavanja zbog naprednih i pomalo ekscentričnih ideja. Vi se samo pratite svoje snove i verujte u njih, a univerzum će se pobrinuti da vam se oni tokom 2016. I ostvare. Ipak ne bi bilo na odmet da obratite pažnju tokom druge polovine januara, u maju i krajem septembra na ono što potpisujete, prosledjujete i što može da vas pozove na ličnu odgovornost. Stavite akcenat na društveni život, ne izbegavajte javna dešavanja i sve formalne skupove, jer je od izuzetnog značaja da do avgusta ostvarite što više kontakata i novih poznanstava.

Postavi komentar