Šta vam sprema narednih šest meseci?

191843_smak-sveta_fStigli smo do polovine 2015., šta nam sprema ostatak godine otkriće nam magični svet brojeva. Numerologija zastupa teorija da svi prolazimo kroz devetogodišnje cikluse koji se zovu lični ciklusi. Svaka godina nam daruje različite kvalitete i mogućnosti. Šta je vama namenjeno saznaćete na vrlo jednostavan način?
Uzmite svoj datum rođenja (primer): 11.04.1989.
Zamenite godinu kada ste rođeni trenutnom godinom: 11.04.2015. (ako još uvek niste proslavili rođendan, koristite 2014. Godinu za računanje)
Saberite sve cifre:
1+1+0+4+2+0+1+5=14
Zatim saberite te dve cifre: 1+4=5
Da je ovo bio vaš datum rođenja, onda bi Vaš lični godišnji broj za 2015. bio 5.
Lični godišnji broj 1.
Novi početak u životu
U ovoj godini vi ste u prvom planu i ono što je za vas bitno, jer ovo je godina novih početaka od kojih će zavisiti vaš sledeći ciklus od devet godina. Akcenat se stavlja na karijeru i na postojeću vezu i trudite da ne razmišljate ustaljenim šablonom. Pružiće vam se mogućnost da se dokažete, a na neki način možete postati deo javnog života. Sve ono u šta ste godinama ulagali svoju energiju sada će vam se realizovati.
Lični godišnji broj 2.
Razvoj, operacija i čekanje
Ovaj ciklus vam donosi nova iskustva, ništa ne treba raditi na brzinu, morate verovati u sebe i nikako ne smete biti nestrpljivi. U ovoj godini ćete tražiti veze koje vam oplemenjuju život, a prekidati one koje to ne čine. Jako je malo prostora da se oslonite na druge i moraćete sve da postižete svojim trudom i radom. Zadovoljstvo ćete naći u malim stvarima, jer male stvari sačinjavaju velike.
Lični godišnji broj 3.
Društvena ekspanzija i kreativni duh.
Ovo je godina spontanosti i zabave. Očekuje vas mnogo pozitivnih stvari, ali ova godina krije i neke negativne tendencije ukoliko budete skloni preterivanju. Uspećete bez obzira na nedostatak podrške od strane porodice i prijatelja, susretaćete se sa mnogim izazovima, budite oprezni i ne donosite impulsivne odluke. U emotivnom smislu vrlo turbulentna godina, ali srećan kraj je zagarantovan.

Lični godišnji broj 4.
Naporan rad i spor, ali siguran napredak.
Povećava se vaša kreativna energija i očekuje vas uspeh na materijalnom planu, predstoje vam neka nova poznanstva, kako poslovna, tako i emotivna, posebno krajem ovog ciklusa. Praktičnost dominira tokom čitave godine i konačno imate jasan uvid u to šta vam je potrebno da biste napredovali u životu. Zbog previše rada mogući su zdravstveni problemi i zato svaki slobodan trenutak iskoristite za odmor.
Lični godišnji broj 5.
Osećaj opuštenosti i slobode.
Ovo je godina promena i konstantnog kretanja, očekuju vas prijatna putovanja, nova poznanstva, druženja, posebno sa mlađim osobama. Sve u svemu jedna lepa i prijatna godina. Lako ćete komunicirati sa drugim ljudima i odisaćete zadovoljstvom. Neželjene promene mogu iznenaditi i odložiti neke nove mogućnosti. Računajte na fleksibilnost koja će vam biti najbolji saveznik i bez obzira na uspone i padove vas dovesti do cilja.
Lični godišnji broj 6.
Ljubav, porodica, dom i odgovornost.
Ovo je godina kada je sva vaša pažnja usmerena na dom i porodicu. Očekuje vas više obaveza i odgovornosti nego obično, a kako je ovaj broj simbol materijalnog principa možete očekivati neke značajne dobitke i poklone. Ova godina je izuzetno povoljna za brak i može lako da vas dovede do njega. Budite pažljivi prema ljudima koji vas okružuju i pokažite im da vam je stalo.
Lični godišnji broj 7.
Vreme je za analizu i spoznaju
Ako niste dovoljno duhovno evoluirali ovo će biti jedna od težih godina za vas zato se koncentrišite na vas duhovni razvoj. Sujeta može posebno da vam naškodi, a rasipanje energije na ljubomoru, zavist i druge niske porive je potpuno bespotrebno. Oslonite se na svoje instinkte i fokusirajte na ono što zaista volite. Bilo bi dobro da se posvetite izučavanju metafizike i ezoterije.
Lični godišnji broj 8.
Dostignuće i kapitalni dobici.
Ovo je godina u kojoj morate biti vrlo oprezni. Vibracije ovog broja mogu biti i dobre i loše, sve je u vašoj slobodnoj volji. Od vaših odluka zavisi da li ćete dobiti mnogo ili se ova godina neće dobro završiti po vas. Potreba za odmorom i relaksacijom je više nego neophodna kako biste se opustili i učinili sve da izvučete maksimum iz mogućnosti. Što se materijalne strane tiče i pored nekih problema očekuje vas uspeh u svim poslvnim poduhvatima.
Lični godišnji broj 9.
Refleksija i rast.
Ovo će biti period sublimacije svih iskustava stečenih prethodnih osam godina. Na kraju ste jednog životnog ciklusa u kome treba da završite sve procese kako biste mogli spremno i bez repova prošlosti da krenete dalje, jer vam se mogu protezati kroz ceo sledeći ciklus. Ako pravilno usmerite vibracije, ova godina će vam pomoći da sve postavite na svoje mesto i koncentrišete se na ljude koje želite pored sebe u budućnosti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s