Medijski Članci

Pred nama je leto za pamćenje! Bar kada je o ljubavi reč, ukazuje astrološkinja Suzana Cvetuljski. Saznajte šta su vam zvezde pripremile za toplo leto pred nama…

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 28.06.2012. – 08:50:00

Leto znači ljubav: Astrološke prognoze po znacima

Gotovo da ne postoji osoba koja ovoga lete nece biti emotivno ispunjena!

Veličanstvena Venera u sazvezđu Blizanaca i aspekti koje obrazuje tokom čitavog leta postaraće se da budemo srećni, lepi i nasmejani!
Napokon oslobođeni predrasuda, dogmi i puritanskih pravila, o ljubavi bi trebalo mnogo da razmišljamo i planiramo, već da joj se prepustimo bez straha! Naivno, iskreno i bezbrižno, sa željom da volimo i budemo voljeni!

Ukoliko ste u vezi ili braku Venera u Blizancima će vas podsetiti da vaša veza sa partnerom nije samo puka obaveza koju vam je neko nametnuo, već posledica ogromne potrebe izazvane čarolijom emocija, i da je samo malo potrebno da se ona osveži i povrati. Period pred nama je dobra prilika da se kroz šetnje, razgovor, putovanja, izlaske i provod ojača i povrati magija ljubavi. Bliskost, zadovoljstvo, razumevanje – to je ono što se od nas očekuje narednih meseci. Opustite se i uzivajte!

Slobodne očekuje ljubav na prvi pogled! Na ulici, kafiću, u autobusu, putovanju, pešačkom prelazu..ušetaće u vaš život kada je najmanje budete očekivali!

Tako će:

OVNOVI u društvu rođaka ili prijatelja, bukvalno na ulici, upoznati osobu sa kojom ce otkriti novu dimenziju ljubavi! Pod uslovom da se oslobode repova prošlosti!

BIKOVIMA će ovo biti radno leto, ali to nije tako strašno jer im se ljubav i smeši kroz radno okruženje! Nije reć o već poznatim kolegama, već osobi sa kojom će sticajem okolnosti  sarađivati!

BLIZANCi će moći sve što požele, jer je ovo njihovo leto, kao i čitava godina!

RAKOVI će biti u dilemi za koju osobu da se odluće jer će ih sigurno biti više! Na kraju će biti mnogo bolje nego što su očekivali!

LAVOVE ovog leta očekujte ljubav sa osobom koju su do juče gledali kao prijatelja.

DEVICAMA će ljubav biti stimulans za napredak u karijeri, jer dolazi od nekog ko može biti autoritet ili pretpostavljeni!

VAGE će morati da otputuju kako bi shvatile ko je onaj pravi ili ga na putovanju sreću!

STRELČEVI će biti upućeni na određenu osobu, kako bi rešili neki pravni problem, a ispostaviće se da će dobiti više od pomoći!

ŠKORPIONIMA će se ljubav desiti pod neobičnm oklonostima, mozda čak i rizičnim!

JARČEVI su se već upustili u flert sa kolegom sa posla, a do kraja leta biće to ozbiljna priča!

VODOLIJE će biti veoma neozbiljne. Mnogo ljubavnih ponuda i mogućnosti, a one će znati da uživaju u tome!

RIBAMA neko porodično okupljanje ili slavlje donosi veoma zanimljivo poznanstvo! Osoba koju budu upoznale pod tim okolnostima će im oduzeti dah, ali i pored toga poželjno je da prvi korak učini upravo ona.

Osmehnite se i zakoračite u susret letu!

Suzana Cvetuljski astrologijom se bavi od 1987. godine, a tokom dugogodišnje karijere ostvarila je značajne rezultate na polju astrologije. Pisala je za magazine „Astro“ i „Lepota i Zdravlje“, a ostvarila je uspešnu saradnju sa drugim, elektronskim  medijima. Direktor i vlasnik astroloske agencije DNS.

Kako pomračenje Meseca utiče na nas? (VIDEO)

Ako nebo nad Srbijom bude vedro, građani će danas moći da vide potpuno pomračenje Meseca. Pojedinci mogu osetiti nervozu, nesanicu ili loše raspoloženje. – Pomračenje Meseca najviše će osetiti pripadnici vodenih znakova – kaže za S media portal astrolog Suzana Cvetuljski.

Kako-pomracenje-Meseca-utice-na-nas-VIDEO

Danas od 14:06 sati po srednjeevropskom vremenu počinje pomračenje Meseca i trajaće skoro jedan sat u Aziji, Australiji i delu Severne Amerike, Istočne Evrope i Skandinavije.

Mesec će u Zemljinu senku početi da ulazi u 12:45 po srednjeevropskom vremenu. Ta senka, čije su konture jasno vidljive golim okom, nastaviće kretanje po Mesecu dok ga potpuno ne prekrije od 14:06 do 14:57 sati. Pomračenje će potom ponovo biti delimično do 16:18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Vedro nebo otkriva fenomen

Kako je S media portal rečeno u Astronomskom društvu “Ruđer Bošković”, pomračenje Meseca biće vidljivo ukoliko bude vedro nebo.
Pomračenje Meseca može da se dogodi samo kada je Mesec pun. Kada su Sunce, Zemlja i Mesec u istoj liniji, moguće je da Mesec bude na kratko u kupi Zemljine senke, te na njega tada ne pada Sunčeva svetlost.

Šta kaže horoskop

Astrolog Suzana Cvetuljski kaže za S media portal da će uticaj punog meseca trajati do šest meseci.

Zima nam „kroji“ raspoloženje (VIDEO)
Fatalno pomračenje meseca!
Potpuno pomračenje Meseca u subotu

Totalno pomračenje Meseca najintenzivnije će osetiti pripadnici vodenih znakova, i to u emotivnom i psihološkom smislu. Kada je reč o zemljanim znakovima, oni mogu doživeti neprijatnosti u poslovnom smislu, ali i imati problema sa finansijama – kaže astrolog Cvetuljski.

Ona dodaje da će vatrenim znacima biti teže sa administrativnim poslovima, a mogu da očekuju neprijatnosti i na zdravstvenom planu.

Pripadnicima rođenim u vazdušnim znacima ovaj period donosi određene poteškoće u saobraćaju i u komunikacijama – objašnjava sagovornik S media portala.

Ako ste zainteresovani da vidite totalno pomračenje Meseca, danas ne propustite ovaj događaj, jer, kako navode naučnici, naredno potpuno pomračenje Meseca trebalo bi da se dogodi 15. aprila 2014.

Fatalno pomračenje meseca!

U toku jedne godine dese se tri pomračenja meseca. Pomračenje koje će se dogoditi sutra 21.decembra je poslednje, treće za ovu godinu. Iz astronomskog društva kažu za S media portal da su statistički gledano zemljotresi češći u tom periodu. Astrolog Suzana Cvetuljski objašnjava za naš portal da je ovo pomračenje meseca najveće i da kod određenih osoba može da izazove psihičke probleme.

Fatalno-pomracenje-meseca

Stručnjaci kažu da se pomračenje Meseca događa prilikom ulaska meseca u Zemljinu senku što se može desiti samo kada je mesec pun. Međutim, tu nije kraj.

U prošlosti se pomračenje meseca često tumačilo kao loš znak, kao vreme pojačanih magijskih sila ili najava za velike elementarne nepogode.

Danas, kada nauka ima odgovore na mnoga pitanja, pomračenje meseca, kao i njegov uticaj na ljude i Zemlju, ipak nisu u potpunosti razjašnjeni.

Kako je Srbiju, tačnije Kraljevo i njegovu okolinu, u poslednje vreme zadesio veliki broj zemljotresa, pitali smo sekretara Astronomskog društva „Ruđer Bošković“ Milana Jeličića, da li predstojeće pomračenje meseca može da izazove nove zemljotrese.

„Statistički gledano, tokom trajanja pomračenja meseca, zabeležen je povećan broj zemljotresa. Međutim, to ne mora ništa da znači. Ovo pomračenje neće se videti iz naših krajeva“, objašnjava Jeličić i dodaje da će pomračenje moći da se vidi na severnom i južnom Pacifiku, kao i sa istočnog dela pacifičkog okeana.

Sagovornik S media portala kaže da se napetosti u zemljinoj kori koje su konstantne pojačaju tokom promenjenih delovanja sila Meseca i Sunca.

„Kontinentalne ploče koje inače plutaju, vrlo često, pod uticajem sila Meseca i Sunca mogu da se „maknu“ pa tako dolazi do lomova u zemljinoj koru. Ovo je jedan od načina kako može nastati zemljotres“, obajšnjava Jeličić.

Geminidi nevidljivi nad Srbijom
Na stotine meteora, svake godine od 07. do 17.decembra, pada sa neba. Ovi meteori zovu se geminidi(zvezde padalice nastale od asteroida, a ne od komete) mogu biti znatno veći od „običnih“ zvezda padalica, ali ne postoji bojazan da će pasti na zemlju u jednom komadu i nekoga povrediti, obajsnio je za smedia portal Milan Jeličić, iz Astronomskog društva „Ruđer Bošković“.
„Nažalost, pošto je nebo nad Srbijom „olovno“, verovatnoća da ćemo golim okom moći da vidimo ovu lepu, prirodnu pojavu gotovo je neizvodljiva“, zaključuje Jeličić.

Astologija kao nauka takođe se bavi proučavanjem pomračenja meseca, tačnije kako ono utiče na ljude.

Astolog Suzana Cvetuljski kaže za S media portal da je pomračenje meseca od davnina tumačeno kao loš znak, usko povezan sa crnim magijskim moćima.

„Astrologija nam govori da su dve planete, Pluton i Mars, u sazvežđu Jarca. To su planete rata, akcije, razaranja, snage, sile… Samim tim osobe koje su slabije, psihički nestabilnije lakše podležu spoljašnjim silama i u ovom periodu mogu se „slomiti“, obajašnja astrolog Suzana.

Ona kaže da svako pomračenje meseca, a pogotovu ovo treće, poslednje za 2010. godinu, može pojačati negativnu energiju i „crne misli“ kod osoba koje su sklonije depresiji.

„Velike, dubinske promene mogu se odigrati kod osoba koje su psihički nestabilne. Statistički gledano, češće su u pitanju osobe muškog pola. Imamo podatke koji govore da je nekoliko dana pre, za i posle trajanja pomračenja meseca povećan broj samoubistava, ubistava, krađa, saobraćajnih nesreća“, dodaje sagovornik S media portala.

Suzana Cvetuljski objašnjava da je period oko pomračenja meseca vreme kada se njačešće događaju prevremeni porođaji.

Interesantno je da se mnoge trudnice uoči pomračenja meseca porode ranije. Nažalost, može doći i spontanih pobačaja. U ovom periodu trebalo bi izbegavati teže hirurške intervencije ukoliko nisu neophodne. Kada je reč o poslovnim potezima, ugovore za velike poslove trebalo bi odložiti za neko drugo vreme“, ističe Suzana.

Prema njenim rečima, da ne bi bilo zabune, pomračenje meseca, generalno, donosi nemir i nezadovoljstvo, a ostale finese moraju se definisati ličnom natalnom kartom.

UPOZORENJE ZA SEVERINU I MILANA: ČUVAJTE SINA, MNOGI ŽELE DA MU NAUDE!

Dugo iščekivani naslednik najpoznatije hrvatske pevačice i srpskog biznismena je došao na svet. Nakon mesec dana ležanja u bolnici i održavanja trudnoće, Severina se sinoć porodila, carskim rezom. Ali čini se da će maleni Aleksandar morati da snosi posledice, i to zbog slave svojih roditelja…
Upozorenje-za-Severinu-i-Milana-Cuvajte-sina-mnogi-zele-da-mu-naude
Poznati astrolog, Suzana Cvetuljski, za S media portal govori o tome kako su, i da li su zvezde naklonjene tek rođenom sinu Aleksandru, koji je plod ljubavi Severine Vučković i Milana Popovića.- Aleksandar je dobra sublimacija svojih roditelja. On je rođen u sazvežđu Riba s podznakom Škorpiona, a vodena konstalacija donosi fantastične mogućnosti za prosperitet, čast i napredovanje, a pogotovu u umetnosti, rekla je Suzana za S media portal i dodala da su planete i Mesec u takvom položaju da sve ukazuje na to da će dete biti izuzetno harizmatično.
Ako govorimo o pomirljivosti, on će to moći da iskoristi na pravi način, jer je od svojih roditelja pokupio najbolje. Dete će biti jako lepo, i dobro vaspitano.
A kada je reč o prvih par godina njegovog života, postoji mogućnost da će mnogi hteti da mu naude.
Savet roditeljima je da čuvaju dete u prvih sedam godina, od očiju javnosti, jer aspekti govore da će biti na meti, i to ne samo paparaca i novinara već i ljudi koji će na neki način da se preko deteta raskusuraju s roditeljima, završava naš poznati astrolog.

HOROSKOP I BIZNIS: Poslovno okruženje koje vas stimuliše

Objavljeno: 18.10.2009 u 7:56 časova

Svakom horoskopskom znaku odgovara različita sredina za rad. Astrologija savetuje kako da vam poslovna okolina bude trasa ka pobedničkom postolju, ali u isto vreme i mesto gde ćete osećati da pripadate

horoskop

OVAN

Ambicija i britak intelekt osnovne su odlike ovog znaka. Ovnovi su najvredniji pripadnici Zodijaka, a stimulišu ih pohvale, priznanja, odobravanje i razumevanje okoline. Veoma su disciplinovani i nije im problem da rade pod pritiskom i u otežanim okolnostima. Buka i haos u radnom okruženju ne umanjuju njihovu efikasnost, niti im ometa koncentraciju.

BIK

Strpljivi i odlično organizovani, Bikovi su uvek dobri poznavaoci materije kojom se bave, a snalaze se tamo gde se traže staloženost i predanost. Stimuliše ih komfor i prijatno radno okruženje, ne podnose promene bilo koje vrste. Gužva i loša organizacija posla veoma ih ometaju i sprečavaju da pruže svoj maksimum.

BLIZANCI

Veoma su inteligentni, snalažljivi i sposobni, prilagođavaju se svakom okruženju. Stimulišu ih neposredna komunikacija i sposobni saradnici, a ukoliko je na radnom mestu velika dinamika, to ih inspiriše. Gde su Blizanci – tu je uvek bučno i veselo, jer oni stvaraju takvu atmosferu. Ne snalaze se najbolje kada treba da rade tiho, u prostoru bez dnevne svetlosti.

RAK

Vole mirno radno okruženje i veoma poštuju autoritete. Podložni su raznim uticajima i utiscima. Odgovara im prostor za rad koji je pomalo izolovan, gde bez ometanja mogu da ispunjavaju radne obaveze. Na radnom stolu uvek drže sitnice koje ih podsećaju na dom i porodicu, poput uramljenih fotografija dragih osoba ili uspomena sa zajedničkih putovanja.

LAV

Osećaju se najbolje u raskošnom ambijentu, a veoma im je bitno da je njihov poslovni prostor pun svetlosti. Ne vole dinamiku i buku, smeta im sve što remeti njihove ustaljene navike. Ne funkcioniše u uslovima koji u potpunosti ne ispunjavaju njihove potrebe. Lav najbolje radi kada je sam u kancelariji i kada može da se organizuje kako mu odgovara.

DEVICA

Njima je najvažnije da im radno okruženje bude čisto! Pridržavaju se svih protokola, prihvataju sva pravila ponašanja, a vole da se izražavaju stručno. Osnovne osobine ovog znaka jesu inteligencija i samodisciplina. Svoje radne obaveze izvršavaju veoma precizno i pedantno, a radni prostor koji je uredan, bez suvišnih detalja i jarkih boja, na njih deluje stimulativno.

VAGA

Vole prostor pun sitnih detalja, umetničkih predmeta, cveća… Vage se rukovode osećajima i doživljajima i veoma im je bitno da prostor u kom rade ne remeti njihov unutrašnji ritam. Ne podnose grubu komunikaciju, veoma su vedre i pristupačne, a isto očekuju i od drugih.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka uporni su, marljivi i željni uspeha. Ne postoje uslovi kojima se Škorpije ne mogu prilagoditi. Stimuliše ih sve što je misteriozno, neobično i drugačije, pa žele da i njihovo radno mesto ima bar neki detalj u tom stilu. Vole povremeno da se izdvoje iz gužve i prepuste se mislima.

STRELAC

Bitno im je da rade u okruženju gde se poštuje utvrđeni poredak, gde nema buke, tračarenja, ni dešavanja koja odvraćaju pažnju sa posla. Motiviše ih propisani red, a radno mesto vole da oplemene nekom verskom relikvijom.

JARAC

Pripadnici ovog znaka rado će oplemeniti svoje radno okruženje folklornim detaljima. Ne vole kada je prostor u kome rade bučan jer žele polako, temeljno i odgovorno da izvršavaju poslovne zadatke. Ne podnose površnost i neodgovornost, a sa kolegama su uvek na pristojnoj distanci.

VODOLIJA

Vole savremene, moderne prostore, opremljene visokom tehnologijom. Dobro se snalaze u otežanim radnim uslovima, ne ometaju ih buka i dinamika, ali ne mogu da podnesu loše međuljudske odnose. Pozitivne vibracije i prijateljski odnosi za njih su od ključne važnosti.

RIBE

Stimulišu ih mir u radnom prostoru, prigušena rasveta, ukratko, to treba da bude ambijent koji podseća na galeriju. Ne podnose galamu, ne vole da sede sa mnogo ljudi u prostoriji, potrebni su samoća i lagana muzika, kako bi ispoljili svoje kreativne sposobnosti.

Astrolog: Suzana Živanović

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s