Horoskop 2017

240px-Aries2OVAN

Vi ste osoba vatrenog temperamenta, žestokih osećanja i vanseriske volje. Bićete žedni znanja i proširivanja svojih mogućnosti i horizonata, tome morate pristupiti vrlo iskreno ,radno i disciplinovano. Brzopletost Vas može koštati fatalnih grešaka, a odobravanja i povlađivanja ma koliko Vam budu prijala neće uvek biti iskrena i dobronamerna. Ne dozvolite da Vas moć i uspeh koji j neminovan tokom ovegodine opije jer možetepasti na ispitu zrelosti.
LJUBAV
Tokom godineoslobađate se opsesivnih želja i potrebe da sve bude po vašem, naučićete da sledite životne tokove i potrebe partnera. Trudćete seda ispoljavate samo najprivlačniji deo vaše ličnosti i time obezbedite mir i harmoniju u vezi ili braku. Ljubomora će biti prisutna jer ona je sinonim za strast i erotičnost kojom zračite ali je sasvim sigurno da ćete sa tim vešto izaći na kraj. Ukoliko pripadate slobodnoj kategoriji, prava ljubav se već odavno iskristalisala kao takva ali uslovi da se u njoj uživa dolaze tek sa prolećem i vrelim letnjim danima.
KARIJERA
Počevši od poslednjih dana zime, vaše vreme odkucava u ritmu uspeha. Ako ste na vodećim fungcijama to će biti odlično i nešto za sta šte se dugo pripremali i čekali..Ako ste na samom početku ili ne određenom nivou razvoja to će biti periodi intezivnog dokazivanja i ličnog usavršavanja. Vaš istančan osećaj za nepravdu može vas u par situacia izbaciti iz ravnoteže i prouzrokovati pad smopoštovanja i bespotrebnu uvredljivost. Ne okrećite ledja ljudima koji su na bilo koji način uticali i učestvovali da postanete ono što ste sada i nikako ne podcenjujte nikog iz vašeg radnog okruženja.

240px-Taurus2BIK

Odmerenost I promišljatost su osobine koje će Vam biti najbolji saveznici u nastupoajućoj godini. Vaša usmerenost treba biti ka sadašnjosti I kvalitetu svakodnevnice kako biste sa lakoćom prešli na neke više ciljeve u godinama koje dolaze. Ovo će biti godina konkrtetne akcije u kojoj ćete svojom nenametljivom odlučnošću uraditi sve ono što mora biti urađeno. U okviru opšte atmosvere, naglašena su čula ,svakodnevne potrebe, senzualnost I pojačana seksualna aktivnost.
LJUBAV
Nema potrebe zadržavati I racionalizovati emocije koje se u ovoj godini nižu jedna za drugom. Da li se iza svega krije strah od gubitka kontrole, slobode ili ustaljene svakodnevnice, sve jedno je. Leptirići u stomaku i osećaj da sve možete pomoćiće vam da naučite da fungcionišete udvoje. Jednom rečju bićete ludi od ljubavi. Za one koje su kroz ove slatke muke već prosli očekuje divna godina možda ne sa toliko uzbuđenja ali obojena doslednom I posvećenom ljubavi. Zar to nije ono čemu ste težili I što vas čini tako uspešnim I u ostalim životnim oblastima.
KARIJERA
Ni u ovoj godnini nećete realizovati potpune benefite od svojih projekata,ali ćete uspeti da uspostavite fungcionalnu saradnju I ostvariti poslovne relacije bazirane na realnoj I zdravoj osnovi. Zbog toga će neki od tih projekata tokom godine izgubiti na značaju a zameniće ih par novih ideja koje neće biti ni malo jeftine ali je moguća zarada nemerljivo veća , jedini problem je što je u ovoj godini nećete ništa kasirati ali je posao vredan ulaganja I rizika. Mnogi od vas će u potpunosti promeniti profesiju, stil zivota I okruženje I krenuti od nule. Može se reći da je to najpametnije što ste za sebe mogli da uradite..

240px-Gemini2BLIZANAC

VI ste svestrana, okretna I bistra osoba, iskoristite to na najkvalitetniji mogući način. U ovoj godinirazvijajte nova interesovanja I uključite se u intelektualne aktivnosti koje vam ranije nisu bile zanimljive. Esperimentišite sa novim načinom samoizražavanja I dokažite da možete biti ozbiljni , dosledni I poverljivi. Senzacija I promena će I u ovoj godini biti na pretek, ali I ograničenja, nerazumevanja I nedostatka podrške od onih koji ne dele vaš energičan I veseo pristup životu.
LJUBA
Ako ste u vezi ili braku pustite mašti na volju I uživajte u čarima vaše već dobro prekaljene ljubavi. Za rođene u poslednjoj dekadi ovog znaka, tokom proleća sledi fatalno iskušenje kojem mnogi od vas neće odoleti rizikujući pritom da svoj život okrenu naglavačke I promene ga iz korena Zbuniće vas iznađujućakoličina ljubavi koju ćet gotovo u trenutku osetiti prema do tada potpuno nepoznatoj osobi.ako ste od onih neuhvativih,bićete zaljubljeni više puata ali snagu pravih osećanja osetićete sa prvim danima jeseni. bićete na pravom mestu I u pravo vreme, možemo to nazvati igrom sudbine.
KARIJERA
Imaćete ne baš sjajan start, ali se tokom februara situacija popravlja. Mnogi od vas će do tada odustati od dotadašnjih pozicija , dati otkazi pokušati da se oprobaju u nečemu novom , inspirativnijem. Proleće I sredina godine protiče pdosta konfzno sa puno planova , maglovitih I nejasnih ciljeva. Neke stare prilike ponavo postaju aktuelne ali na njima treba raditi I dotatno se usavršavati. Krajem jeseni postavljate temelje za jaku poslovnu budućnost, I do kraja godine sve će dobiti smisao a vaša želja za uspehom notu ozbiljnosti kako se greške iz predhodnih iskustava ne bi ponovile.

240px-Cancer2RAK

Na prvom mestu će vam biti da se osećate bezbedno, sigurno I emocionalno ispunjeno. Veliku ulogu u ostvarenju svega toga imaće Vaša podica I najintimniji prijatelji. U Više navrata osetićete potrebu da se povučete od sveta I više vremena provedete u osami. Generalno,Pred vama je vrlo kreativan period,napravićete krupne promene u vašoj sredini ili se orjentisati na poslove koji podrazumevaju rad I učenje kod kuće. Vreme je da sebe postavite u prvi plan I dozvolite, da se drugi malo bore za vašu pažnju I naklonost.
LJUBAV
Pred vama je još jedna godina preispitivanja I traganja za osobom koja bi bez mnogo reči uspela da shvati suštinu vaše jednostavne potrebe za sigurnosću I pripadanjem. Računajte na dosta lažnih uzbuna jer se lako date prevariti ali ono što vamse sprema sa prvim danima jeseni definitivno je vaša priča I vaša šolja čaja. Ako ste u vezi ilibraku bićete fokusirani na sadašnjost I kvalitet vaše zajedničke svakodnevnice.Krajem zime početkom proleća morate odlučiti da li ćete preći preko svih razočarenja I poniženja koje ste imali od strane partnera ili mu zauvek zatvoriti vrata koja ste do sad držali odškrinuta.
KARIJERA
Kalite se I usavršavate, vaš ugled raste a društvena I finansiska moć iz meseca u mesec biće sve veća I veća. Ne dozvolite da vam zloba I bezrazložna ljubomora do jučerašnjih prijatelja I saradnika utiče na raspolpženje.Prva polovina godine donosi uspešno rešavanje nekih bitnih porodičnih pitanja koja su vam bila veliki teret I zbog kojih se niste usuđivali na rizik. Druga polovina godine zaključno sa oktobrom mesecom predstavlja kraj jedne faze u vašem poslovanju I početak jedne elitnije, ozbiljnije I prosperitetnije koja će kompletan život podići na mnogo viši nivo u odnosu na sve do tada.

240px-Leo2LAV

Samosvesni ste,direktni I otvoreni. Uvek čvrsto na zemlji nikada u oblacima I mašti, a možda je baš to ono malo što vam nedostaje da bi bili u potpunosti srećni I ispunjeni. Moć I jak uticaj na ljude nisu potpuni ako je srce prazno. U toku ove godine imate značajan priliv stvaralačke energije I možda je pravo vreme dausavršite sve svoje posebne talentei usmerite ih u one oblasti života koje su do sada najviše trpele. Zaboravite na ponos, uhvatite se u koštac sa ljudima I okolnostim koji stoje nap utu vašoj sreći.
LJUBAV
Do proleća postoje velike oscilacije u raspoloženju prema partneru, vezi I ljubavi upošte. Sa prvim zracima sunca I lepog vremena bićete spremni za konkretne promene. Dobićete priliku da se izborite za ostvarenje svojih ciljeva pa makar zbog toga morali da spakujete kofere I zauvek napustite dsadašnji život I navike. Jednom niste bili kadri za takvu avanturu sada je vreme da tu grešku ispravite. Ako ste slobodnI tokom aprila, jula I novembra možete računati na izazove vredne vaše pažnje, dobrih predispozicija za kvalitetan odnos I neopterećujuće emocije.
KARIJERA
Ako se nalazite na rukovodećem položaju već početkom godine treba da napravite selekciju saradnika. Pretendovanje na voće pozicije vam se ne preporučuje bar ne do početka maja jer je konkurencija pripremljenija a ima I više radnog iskustva od vas. Sredinom leta vaši aduti dobijaju na snazi a kompetencije rivala znatno oslabljuju zahvaljujući vrlo neobičnom spletu okolnosti. Drugom polovinom godine očekujte znatno finansisko poboljšanje a u zavisnosti od individualnih konstalacija I ozbiljija ulaganja u nekretnine ili proširenje stambenog prostora.

240px-Virgo2DEVICA

Uspesi predhodne godine nastavljaju se I u godini pred vama. Karijera, studije, stručno usavrršavanje ili neke nove oblasti koje ćete poželeti temeljno da istražite biće vaša glavna preokupacija. Menja se vaš stav prema svakodnevnom rutinskom radu I na opše zadovoljstvo okoline postajete fleksibilniji. U ovoj godini na vrlo specifičan način menjate sliku koju imate o sebi I u isti mah ovladavate veštinama koje će vam pomoći da se više ostvarite kao ličnost.

LJUBAV
Već na samom početku godine možete se zaljubiti u osobu koja će u prvi mah izgledati idealno ali kako vreme bude odmicalo neće doneti ništa dobro. Trebaće vam dosta vremena I nerava da se iste oslobodite, jer to neće biti ni malo jednostavno. Ako uspete da izbegnete ovu zamku sudbine I odolite naletu idealizacije, magle I laži računajte na drugu polovinu proleća kada će vam se kao na dlanu servirati sve prednosti prave ljubai.Za one u stabilnoj vezi I braku biće ovo jedna vrlo posebna I plodonosna godina. Vaš odnos sa partnerom dostići će poseban nivo empatije I ljubavi.
KARIJERA
Kada je o poslu reč, trudićete se da budete u prednosti u odnosu na okruženje bar jedan korak. Dobar vetar u leđa su I finansije ko je se tokom ove godine rapidno povećavaju. A kako I ne bi kada ćete pored regularnih poslova imati mnoštvo prilika kroz dobro unovčavanje ideja I znanja. Krajem jula može vas stići umor opasti koncentracija I eto idealnih uslova za pogrešan potez. Na vreme se povucite iskoristite godišnji odmor kako sami sebi ne bi postali kamen spoticanja. Vi ste se već odavno odlučili za uspeh a kraj goodine možemo nazvati generalnom probom onoga što će vam se na dalje dešavati.

240px-Libra2VAGA

Pred vama je godina izazova, bićete puni samopuzdanja, razdraganiji nego obično, spreni za nove izazov
Ipostupke ravne kockarskim rizicima. Život vam nudi pregršt mogućnosti I izazova. Posedovaćete dovoljno energije I samopouzdanja a lična sloboda će izgledati neophodna za vaše samoostvarenje I neće vas biti strah da se oslobodite bilo kakvih ograničavajućih okolnosti. Bilo da se radi o karijeri , ljubavi ili nekom drugom segmentu života.pazite da nepreterate.
LJUBAV
Očekujte lepe I značajne promene na polju ljubavi. Polako gotovo stidljivo vaš život oplemeniće osoba puna strasti, zeljna ljubavi a vi ste baš takvu čekali. Ogromna ljubav isprepletana nesagledivim erotskim nabojem, nateraće vas da se ponašate mimo svuh očekivanja. Ovoje je godina kada će mnogi od vas dobiti bitku vodjenu sa tajnom-javnom suparnicom/kom I privoleti voljenu osobu samo za sebe. Ako ste u srećnim relacijama onda tu ništa ne treba dirati neka tako I ostane .Vićete već znati kako da vaš odnos sačuvate od monotonije I dosade.
KARIJERA
Ova godina vam u potpunosti garantuje dobro raspoloženje I pozitivan ishod svih aktivnosti u koje ste uložili svoje znanje I entuzijazam. Neki bitni projekti već tokom februara mogu biti odobreni I ako se za njihovu realizaciju može čekati I do sredine godine , vama će to biti odličan reper u kom pravcu vaša karijera treba dalje da se odvija. Iamate fantastičan osećaj za potrebe drugih , tržišta I sve aktuelne tokove. Potrbno je samo da promenite stav I I postavite stvari na svoje mesto. Sve ostalo će se dešavati u skladu sa tim. Mlade vage koje tek stupaju na egzistencijalnu pozornicu mogu računati na veliki factor sreće I pozitivne okolnosti.

240px-Scorpio2SKORPIJA

Osetićete neodoljivu potrebu da u okviru sopstvene ličnosti sprovedete krupne promene, transformišući tako kompletan načinkojim pristupate životu. Moglo bi se reći da se razvijate u potpuno novu ličnost. Medjutim, prvo što morate da uradite je da budete surovo iskreni prema sebi, iskopate iz dubine duše najskrivenije emocije I iskustva kako biste upoznali I prihvatili onu mračniju I instiktivniju stranu vaše ličnosti.Kada vam bude bio potreban odmor odmorite, poštujte svoje potrebe.
LJUBAV
Početak godine donosi buru u vašem ljubavnom životu, nedovršene relacije iz prošlosti , rizične situacije , poznanstva sa mutnim I tajanstvenim tipovima,veze koje se prekidaju pre nego sto su uopšte počele, mnogo zabave, preterivanja I alkohola. I taman kad ste mislili da ste potonuli najdublje što možete ruka jednog simpatičnog stranca vas vraća na površinu nudeći sve ono što se ljubav zove. Samo zablude predhodnog perioda mogu zamagliti sliku iskrenih osećanja. Ako ste u dugoj vezi budite spremni nakorak više, zajednički život , prinovu I brak. Bračnima I u ovoj godini najveći neprijatelj biće ljubomora.
KARIJERA
I u ovoj godini ste oslonjeni na sebe I na sopstvene snage. U prvoj polovini godine budite otvoreni za komunikaciju ali tek tolkio da uvidite sa kakvim snagama raspolažu drugi, ko vam je naklonjen a ko ne. tokom aprila I početkom maja napravićete fantastične poteze na kojima će vam pozavideti I mnogo uspešniji I moćniji ljudi od vas. Staisfakcija I potpuna satabilizacija kao I mogućnost za neke nove početke sledi krajem oktobra i početkom novembra. Krjem godiine porodični I ortački poslovi mogu biti pod lupom preispitivanja .to je period kada treba sačekati ,popustiti a možda I promeniti mišljenje.

240px-Sagittarius2STRELAC

Moral I etika, strpljenje I tolerancija su osnovna načela na kojima se zasniva vaša uspešnost u ovoj godini. Ovo je godina proširivanja vidika I napredovanja krupnim koracima. To je zato što sve shvatate daleko ozbiljnije I svemu pristupate na jedan odgovoran I samodisciplinovan način. Ono što bi moglo biti pogubno po vas je nesmotreno rizikovanje I preuzimanje suvišnih odgovornosti. Svaki potez koji želie povući treba dobro ispitati iz svakog mogućeg ugla pre nego što ga napravite.
LJUBAV
Ako ste u braku ili stabiljnoj vezi pred vama je jedna veoma stabilna godina bez većih razloga za brigu. Tekući problemi, tu I tamo neki razlog za ljubomoru, emotivno- partnerski dueli I aktivne rasprave biće sastavni deo vaše svakodnevnice ali I dosta ljubavi, poverenja I tolerancije. Ako ste slobodne pred vama je godina u kojoj možete pronaći svoju srodnu dušu, bilo da se radi o potpuno novoj priči ili obnavljanju kontakta iz prošlosti. Mada, ukoliko se za vas do kraja godine ništa ne iskristališe, bićiete zadovoljni svojom slobodom I svim prednostima koje ona može pružiti.

KARIJERA
Nemojte se vraćati na teme koje za vas nisu više aktuelne. U prva tri meseca ove godine možete biti žrtva nečije ambicije tako što će vaše ime I ugled biti iskorišteni bez vašeg znanja I bez ikakve nadoknade.Sve što ste postigli je proizvod velikog zalaganja, iskustva, a I sreće koja vas prati I onda kada je ne očekujete. Projekti I poslovi vezani za inostranstvo aktiiviraju se tokom juna. Mogućnost promene ili poboljšanje materijalne situacije krajem oktobra. Za dalje napredovanje I odlazak u inostranstvo potrebne su ozbiljne pripreme, prolazak kroz niniz obuka , kurseva I dodatnih stručnih usavšavanja.

240px-Capricorn2JARAC

LJudi na koje nailazite I iskustva koja doživljavate ove godine ostaviće dubok uticaj na vas I način na koji sebe doživljavate. U više navrata imćete utisak da ste saterani uz zid I da ste dostigli granice svoje izdžljivosti. Biće vam potrebni češći trenuci odmora,sna I meditacije posle kojih ćete biti kao preporođeni. Obratite više pažnje na utisak koji ostavljte, imidz I način na koji se predstavljate. Vaše unutrašnje borbe I lomove nećeniko prietiti ako to sami nedozvolite.
LJUBAV
Vi ste zadovoljni ovim segmentom života a ova godina će vam pružiti još više razloga za to. Tu I tamo možete osetiti izvesnu napetost koja neće biti u skladu sa realnim oklonostima već u skladu sa osećanjima osobe koja iskreno voli. I to je sasvim normalno, čak I poželjno. Čitava godina je prepuna izazova za mlade I slobodne pripadnike ovog znaka ali ništa što bi ispunilo očekivanja, za to morate sačekati drugu polovinu ove godine I prvedane jeseni. Nova iskustva smeniće stara razočarenja I gotovo da neće biti prostora za samoću koja vam se u ovoj godini nikakako ne preporučuje.
KARIJERA
Karijera je vaše drugo ime I vi ste znak koji je sazdan od ambicije. Predanost poslu u kombinaciji sa ogromnim faktorom sreće su recept iz kojeg nastaje jedno remek delo od karijere I ličnog života do kraja godine. Svesni ste dosadašnjih grešaka, skromniji ste nego inače, koristite intuiciju I instikte kao da se radi o potpuno novoj osobi. Krajem jeseni možete promeniti posao ili unaprediti postojeci..Tokom novembra ostavite sve I otputujte kako biste spremno dočekali zimu I nove izazove.

240px-Aquarius2VODOLIJA

Vi ste osoba koja živi u sladu sa svojim uverenjima, nepodnosite ograničenja I učinićete sve da ih se oslobodite. To u veše navrata može biti uzrok osećanja neizvesnosti,I usmaljenosti .. Ptrebno je redfinisati stavove prema prijateljima I poslovnim saradnicima, što podrazumeva nove modele ponašanja I saradnje. Bižćete okrenuti ka budućnosti I ulaganju u dugoročnije aspiracije. Ostanite verni životu u svom maniru ne obazirući se na pojedina mišljenja I nadoloazeće trendove.

LJUBAV
Vaša načela su jasna I dosledno oslikavaju vaše potrebe. Zbog toga ćete radije biti sami nego traćiti vreme na veze tek reda radi. Vi trazite osobu za,, kišu I nevreme”, voleti vas može svako kada je ,,sunčan dan”. I dok ste zaokupljeni strategijom prepoznavanja nećete ni primetiti da vas neko uporno zavodi, čeka I Voli. Korak po korak do jeseni eto ljubavi koja može da izdrži,, oluju”. Snaga vaše postojanosti I posvećenosti bilo da ste udugoj vezi ili braku je prava retkost. A partner ipak ima potsvesne strahove, ova godina stvara idealne okolnosti da ga uverite u snagu vaše povezanosti.

KARIJERA
Najteže će biti naći pravu meru I odrediti pravo vreme za radnu aktivnost. Do februara radićete samo ono što morate, a onda ćete biti suočeni sa beskurpuloznom konkurencijom I rigoroznim kritičarima vašeg rada. I sami ćete biti iznenađeni svojom hladnokrvnosću I načinom na koji ćete odbranitiželje I stavove. Zadovoljstvo pobede, dovešće vas pred mnoga vrata kroz koja treba proći drugom polovinom godine bez laže skromosti. Projekti koji uključuju dodatno usavršavanje rad I saradnju sa inostranstvom krajem leta , početkom jeseneni najavljuju potpuno novo poglavlje kako u karijeri tako u daljem životu uopšte.

240px-Pisces2RIBE

Vaša slika u očima drugih, može biti prilično zbunjujuća, jer ćete se poput kameleona menjati zavisno od okolnosti I situacija I ni ujednoj prilici nećete biti isti. Za vas je od suštinskog značaja da u ovoj godini razvijete novu sliku o sebi I oslobodite se svega krutog I ograničavajućeg u vama. U nastupajućim mesecima postajete senzitivniji skloniji mistici I sanjarenju, privlačiće vas iskustva koja hrane spiritualnu stranu vaše prirode. Očekuje vas mnogo pravih poteza ali I grešaka.
LJUBAV
Padate na istu priči I istu osobu po ko zna koji put, a toliko je drugih aduta da budete srećni I ostvareni. Osvestićete se negde početkom proleća I tada ćete najbezbolnije moći dpobegnete od svega.Biće pretniji, preklinjanja, obećanja, situacija već viđena I ako tada pokleknete eto još jedne godine laži, obmane I lažnih nadanja. Za one u sigurnim vodama,gotovo idealna godina sem u periodu kasnog leta I početkom jeseni kada zanesenost poslom I karijerom pomera emotivni život u drugi plan. Stiče se utisak da princip zajedništva nije preterano prisutan u vašim planovima I željama.
KARIJERA
Ako stavite akcenat na karijeru do sredine godine imaćete par ozbiljnih prilika da to I dokažete.Zavidan uspeh je postignut u prednhodnih godinu dana a godina koja je pred vama I sve što ona donosi omogućiće vam da nastavite I zasijate punim sjajem. Prepustite se inspiraciji I okrenite prilikama koje dolaze stihijski. Vi ste umetnička duša I ako u poslu koji radite nemate ni trunku zadovoljstva I prostora za kreativnost, krajnje je vreme da razmislite o promeni delatnosti. Rizik je nešto sa čime trebte da flertujete a odluke treba donositi u skladu sa vašim aspiracijama. Verujte u snove i sanjajte budni.

Svaka nova godina je nova nada, zato je uvek sa nestrpljenjem očekujemo. Od srca vam želim da se sve vaše nade za ovu godinu ispune! Verujte ,u magiju tenutka , čaroliju reči ,snagu vere I moćljubavi !verujte u sve suptilne nijanse koje život čine posebnim i neponovljivim!
Srećna Vam Nova godina!
Vaš astrolog, Suzana Cvetuljski

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s