Biografija

Suzana Zivanovic Cvetuljski rođena je 1970 godine…Pohađala je srednju skolu i studirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Živi i radi u Beogradu.

Astrologijom se bavi od 1987 . godine. Tokom niza godina izučavala je rad najznačajnijih predstavnika moderne (popularne) astrologije: Alana Lea (Alan Leo), Čarlsa Kartera (Charles Carter), Majkla Bejdženta (Michael Baigent), Liz Grin (Liz Green), Rajnholda Ebertina (Reinhold Ebertin), Mileta Dupora, Nika Kempiona (Nick Campion) i dr. Već u početnoj fazi izučavanja i praktikovanja astrologije nije bila zadovoljna kako postignutim rezultatima u analizima i predikcijama, tako ni činjenicom da moderna astrologija nije mogla da pruži odgovore na mnoga važna pitanja. Prekretnicu u budućem izučavanju astrologije predstavljao je susret sa jednom izuzetnom astrološkom knjigom pod nazivom ASTROLOGIJA_KARMA I TRANSFORMACIJA od Stivena Aroja .Ova izuzetna knjiga joj je, nakon mnogo godina, pružila jasne i logične odgovore na niz pitanja.

Autor je brojnih članaka objavljivanih u casopisu ASTRO, LEPOTA I ZDRAVLJE, RADIO S PORTALU i mnogim drugim medijima. Vec vise od 20 godina izucava astrologiju, a poslednjih dvadeset radi sa klijentima . Vlasnik je astroloske agencije DNS. Nije clan nijedne Astroloske asocijacije i smatra da su njeni dugogodisnji klijenti najbolja potvrda njenog znanja i sposobnosti rada, jer kao sto i sam Mile Dupor u svojoj knjizi NE VERUJTE PROVERITE rece ,, Astrolog se radja!”

12 comments on “Biografija

  1. Dobar dan g.Suzana
    volela bih preko maila da komuniciram sa vama ili mi na mail pustite neki od vasih kontakt tel. da bi mogla da vam se javim a i eventualno da se sretnemo.

    srdacan pozdrav,

    Zorica

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s