Horoskop poznatih

Ivan Ivanović

 Ivan je rođen u horoskopskom znaku Vage sa podznakom Jarca ,Mesec u Biku u četvrtom polju horoskopa! Kardinalna kombinacija znaka i podznaka govori nam da se radi o osobi od akcije, koja je uvek spremna za nove projekte i izazove. Ivan se najbolje snalazi kada radi pod pritiskom i u stresnim okolnostima. Kako mu sve brzo dosadi, izbledi i izgubi smisao,  on je u vecitoj potrazi za novom inspiracijom i izazovima. Znači,  Ivan nam  nije dao sve od sebe i  u narednim godinama možemo mnogo toga novog i neobičnog  od njega da očekujemo. SATURN vladar ascedenta položen u sedmom polju na 2’Lava,  govori o tome kako i sa kakvom lakoćom  razume i koristi stvari  koje drugima izgledaju komplikovano ,  strano, možda čak i zabranjeno!Data mu je mudrost da od,  jednostavnih,  moglo bi se reći već viđenih stvari,  načini nesto novo i originalno. To je dokazao time što je njegov šou ,,VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM”,  za veoma kratko vreme postao najgledanija emisija ovog tipa,ne samo kod nas već i u regionu.Međutim SATURN  u kvadratu sa SUNCEM upozorava na otvorene neprijatelje iz sveta javnog života, , jer nisu u stanju da razumeju i prihvate (sarkazam) način na koji ih predstavlja, ovaj aspekt kod Ivana budi otpor prema svakom obliku lažnog autoriteta i zbog toga može imati veliki problem  početkom jeseni ove  i tokom 2013 godine. URAN  vladar 2 polja (novac, način rada, svakodnevni poslovi)   položen je u 9. polju horoskopa i  ukazuje da mu novac dolazi od reklama, medija i svakog oblika promoterskog delovanja.Takođe govori o velikoj nesebičnosti i potrebi  da pomogne mladim , originalnim i neafirmisanim ljudima i to će uistinu i činiti tokom svoje karijere. A kada je o karijeri reč  njegov MC u  ŠKORPIONU,čini ga nezamenjivim i originalnim, jer tačno zna šta publika želi.PLUTON koji vlada ovim sazveđem se nalazi 9 polju na 9’ VAGE dajuci mu ležeran, neposredan stil, dobar humor i odnos sa javnošću.  Kako je 9’ Vage stepen, filma, tv, medija uopšte pored voditeljske Ivan će se verovatno oprobati i u nekoj filmskoj ili televiziskoj ulozi!

 

 

Mesec u Biku u četvrtom polju horoskopa je izvanredan pokazatelj porodičnog života, a sam Ivan je veoma vezan za porodicu. Međutim kako je Mecec u konjukciji sa južnim mesečevim čvorom  i u opziciji sa severnim iz 10.kuce( karijera, ono što želimo da postignemo) ukazuje da Ivanovo uzdizanje i napredak u karijeri , negativno utiče na njegov odnos sa partnerom i da porodica  i porodične vrednosti trpe.  U ovom periodu tranzitni Jupiter prolazi kroz njegovo četvrto polje i pruža mu mogućnost da probleme izazvane   prevelikim trošenjem na   svetovni  i društveni život ispravi. I da je krajnji momenat da se da prioritet porodici. Kupovina nekretnine ( možda već obavljena), preseljenje, uređivanje životnog prostora i duže putovanje u inostransto drugom polovinom leta, može povratiti izgubljenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ukoliko se ovi aspekti pravilno ne iskoriste ,njegov bračni život koji je donekle već uzdrman, može biti ozbiljno doveden u pitanje krajem 2013.god.

 

2014-2015.god. je za Ivana period najvećeg mogućeg uspona, imaće poziciju čast i ugled koju čovek uopšte ikada može u životu imati. Iako je on već dosta toga postigao, u narednim godinama treba sve to  pametno održati i unaprediti. može da računa na protekciju i zaštitu ljudi od ugleda i autoriteta,kao i veliku podršku prijatelja. Tranzitni Pluton na njegovom ascedentu (ascedent fizičko telo)  Upozorava da su neminovne promene u stlu života i odnosu prema sebi, i to u vidu menjanja loših navika, koje mogu ozbiljno ugroziti njegovu vitalnost i umanjiti uspeh u budućnosti!

 

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s