Horoskop januar 2015

240px-Capricorn2JARAC
Mesec počinje vrlo lepo, ali već u drugoj nedelji obuzima vas velika doza egozentričnosti i potreba da svari merite isključivo vašim merilima ne osvećući se pritom na potrebe partnera i okolnosti koje će takvo vaše ponašanje prouzrokovati. Vaša ljubomora i sitničavost dostižu kulminaciju u posednjoj nedelji ovog meseca i ozbiljno prete da ugroze vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni šanse da uđete u neku priču su vrlo male i ako će prilika biti mnogo. Januar je Vaše vreme i dok svi odmaraju i slave vi se ne odričete obaveza. Izvanredne okolnosti obrazuju se sredinom meseca kada je potrebno brzo i efikasno odreagovati. Sva sreća što vaš karakter može da se nosi sa aspektima koji mogu prouzrokovati nagle i nepromišljene reakcije. Zarada će biti veća nego što ste očekivali za ovaj mesec, ali će i troskova biti na pretek. Ne uplićite se u neproverene odnose i mutne poslovne radnje. Planete vas neće štititi čak će vam situaciju do krajnjih granica otežati. Ukoliko osetite zdravstvene tegobe, posebno ako se radi o nečemu što vam je i ranije bilo problem, odmah posetite lekara. Oprez u saobraćaju u drugoj polovini januara posebno u večernjim satima ili u uslovima otežane vidljivosti.

 

240px-Aries2OVAN
Vas je inače teško voleti, a u ovom mesecu će to biti još teže barem u prvoj polovini ovog meseca, jer nećete imati mnogo vremena i razumevanja za partnera i njegove potrebe. Ogromna količina obaveza koju ćete negde sami sebi nametnuti biće glavni uzrok ljubavnih nesporazuma. Ipak ćete krajem meseca imati priliku da to sve nadoknadite i ispravite. Ukoliko ste slobodni već početkom meseca kroz područje radnog delovanja možete upoznati vrlo interesantnu i zanimljivu osobu. Tokom ovog meseca prati vas jedna vrlo napeta situacija u ovom segmentu života. Ono što vi želite se kosi sa onim što se od vas očekuje. Na silu nećete postići ništa, čak možete i izgubiti. Preti vam opasnost od mladih i ambicioznih saradnika iz vaše radne okoline koji veoma lako mogu vaš trenutak slabosti iskoristiti i preuzeti vaše privilegije. Pokušajte da pronađete meru u čestim promenama raspoloženje kako ne biste pretrpeli nepotrebne gubitke i u nekim stvarima krenuli od nule. Planovi su vam vrlo insipirativni i lako ostvarljivi, ali ne u ovom mesecu. Neki važan put ili kontakt sa inostranstvom odložite za neki drugi period.

 

240px-Taurus2BIK
Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku januar vam ne donosi nikakva značajnija dešavanja osim uobičajenih. Od partnera imate punu podršku i razumevanje, a to je ono što je za vas najbitnije. Sredina meseca donosi iznenadne i neočekivane susrete kroz sferu prijateljstva koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Bićete u dilemi između dve mogućnosti, ali tek krajem januara možete očekivati nešto konkretnije. Za vas značajni momenti počinju tek u poslednjoj dekadi ovog meseca. Do tada se dobro odmorite i pripremite za realizaciju nekih vrlo originalnih i značajnih projekata na koje čekate već duži vremenski period, a koje ćete tek tada moći da realizujete. Ne oslanjajte na poslovne saradnike, jer vas u izvesnoj meri mogu sabotirati i time ugroziti uspeh poduhvata. Iskoristite ovaj mesec za druženje, zabavu i provod sa prijateljima koje ste u prethodnom periodu zbog obaveza možda zanemarili. Izbegavajte razgovore o poslu, iznošenje svojih planova i ideja, jer vam ih neko na veoma perfidan način može prisvojiti kao svoje.

 

240px-Gemini2BLIZANAC
Prvu polovinu meseca prate mnoge svađe, nezadovoljstva i raskidi. Vaš odnos prema ljubavi se drastično promenio krajem prošle godine i novi parametri vrednosti su posledica tih promena. Ukoliko se vaš partner ne uklapa u tu sliku onda se ne treba ni boriti, jer problemi koji su isplavali na površinu neće nestati preko noći. To ne treba da vas brine, jer druga polovina meseca i put koji ćete u tom periodu ostvari bilo zbog posla ili emocija, vodi vas ka onome što u ljubavi želite. Ništa značajno, ni spektakularno se neće desiti tokom ovog meseca. Pratite ritam svakodnevnice bez većih opterećenja. Vladaće prijatna atmosfera na poslu, dosta zabave i druženja sve do poslednje nedelje januara, a onda ćete morati da pokažete koliko zaista možete biti odgovorni i profesionalni. Od tog perioda zavisi dalji ritam vašeg napretka tokom čitave godine. Koristite svoju intuiciju kako biste čuli neizgovoreno i videli ono što drugi ne mogu zapaziti. Otputujte negde drugom polovinom meseca, prijaće vam. Promenite raspored u stanu ili poslovnom prostoru kako biste osvežili energiju i učinili svakondnevnicu lepšom.

 

240px-Cancer2RAK
Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i to se nastavlja i u ovom mesecu. Ipak možete očekivati niz sitnih svađa, nesporazuma sa partnerom koji su posledica isključivo ogromne količine strasti i emocija koje ćete teško iskontrolisati. Pokuštajte da svoju nesigurnost ne prenosite i na partnera. Ukoliko ste slobodni mogućnost da se po tom pitanju nešto promeni očekujte krajem januara. Uhvatili ste dobar pravac i samo tako nastavite. Januar vam ne donosi neke veće promene, niti značajnije povoljnosti, ali vam daje potvrdu da ono što radite, radite kako treba i na pravi način. Značajni susreti koje budete ostvarili sredinom januara će biti od velikog značaja za vaš dalji napredak, ali tek od proleća. Za sada je dovoljno ostvariti te kontakte i održavati vezu sa njima. Jupiter vam i dalje pravi problem sa kilogramima i to je problem koji neće proći sam od sebe, već mu se morate ozbiljno posvetiti . Savet nutricioniste, sportskog trenera ili neke druge stručne osobe, kao i iskustvo nekoga ko je bio u sličnoj situaciji, može vam pomoći da primenite određene napore kako bi oni dali rezultate.

 
240px-Leo2LAV
Opet pravite istu grešku i dozvoljavate partneru da diktira vaše raspoloženje i svakodnevne obaveze, a to je baš ono što ne treba da radite. Rastrzani između onoga što vi želite i onoga što vaš parntner od vas očekuje može da vas uvede u ozbiljan problem. Rešenje se krije u otvorenom razgovoru i suočavanju sa problemom. Ukoliko ste slobodni pod jako neobičnim okolnosti, neobičnom mestu i u neobično vreme upoznaćete osobu mlađu od vas koja će umeti da vam priđe na pravi način. Odličan period za zaradu i mogućnost da izbijete u prvi plan već u prvim danima ovog meseca. Vaša zrelost i stručna potkovanost omogući će vam bolju poziciju iako to niste očekivali. Manji problemi sa saradnicima zbog sukoba mišljenja i stavova mogu se izbeći ukoliko budete dovoljno tolerantni. Možda vam neka njihova ideja ipak bude od koristi. Za vas je u januaru spas od svih tekućih problema u radu. To je segment života u kom se najbolje snalazite i kroz koji ćete moći da se regenerišete. Obradujte sebe nekim novim komadom garderobe ili parfemom, jer vas očekuje puno društvenih i javnih dešavanja na koje je poželjno da se odazovete.
240px-Virgo2DEVICA
Januar je mesec zaljubljivanja. Bilo da se radi o novom ili postojećem partneru ljubav će biti u vazduhu koji dišete. Pratiće vas dobro raspoloženje, radost življenja, ništa vam neće biti teško, niti će vam predstavljati problem. Moglo bi se reći da u ovu godinu ulazite sa posebnim entuzijazmom i sve probleme iz prethodnog perioda možete uspešno i na obostrano zadovljstvo da rešite. A ako se i pojavi neko novi može vam samo pomoći da prevaziđete dosadašnja nezadovoljstva. Fantastična komunikacija, moć ubeđivanja i pronalaženje pravih termina u konkretnim situacijama tokom druge polovine ovog meseca obezbediće vam vrlo uspešan predstojeći period. Uspeh koji tada budete postigli biće glavni podsticaj za sve naredne. Pomoć mlađem kolegi biće neophodna kroz savet ili podršku, a vi ćete to najbolje moći da učinite. Imajte u vidu da imate veliku zaštitu i podršku od Jupitera, planete velike sreće, koja će se u poslednjem momentu postarati da stvari ispadnu mnogo bolje nego što ste očekivali. Zato se ne opterećujte razmišljajući o nečemu što se možda neće ni dogoditi.
240px-Libra2VAGA
Nova poznanstva, nove ljubavi i dilema između starog i novog će obeležiti ovaj mesec. Želite promenu, a želite i da zadržite staro. Ova dilema može vas dovesti do toga da ostanete bez oba. Zato još jednom razmislite da li je pametno propustiti šansu da doživite ono što zaista zaslužujete, a ostanete u nečemu što se mora završiti. Kafići, restorani i mesta za zabavu su idealna mesta gde ćete posredstvom nekog bliskog prijatelja upoznati osobu sa kojom se možete emotivno ostvariti.Ukoliko se bavite privatnim biznisom ili ste deo nekog porodičnog projekta onda je januar vrlo povoljan za vas. U suprotnom neka bitnija dešavanja koja mogu da izazovu neke promene, pozitivne ili negativne, javljaju se tek drugom polovinom meseca. Ako vam određene situacije zasmetaju ili ne budu dovoljno jasne potrudite se da dobijete dodatno objašnjenje kako ne biste napravili pogrešan potez. Izbegavajte suvišne komentare, razgovore i polemike sa ljudima koji vam ne prijaju i sa čijim mišljenjem se ne slažete. Posvetite se svojim ličnim projektima i radom na sebi i izučavanju oblasti koje vam mogu pomoći da bolje razumete sebe.

 
240px-Scorpio2ŠKORPIJA
U ovom mesecu se ljubavi rađaju iz prijateljstva. Neko ko vam je bio prijatelj, kome ste uvek mogli da se poverite postaće deo vaše svakodnevnice, ali na jedan drugi, prisniji način. Svađe i problemi sa partnerom mogu nastati isključivo zbog matarijalnih problema i nekih porodičnih obaveza koje oboje uredno izbegavate prebacujući loptu na onog drugog. Osim toga nema nekih većih razloga za brigu. Razapeti između porodičnih i poslovnih obaveza daćete prednost karijeri i to će biti najbolje moguće rešenje ukoliko ne želite da pretrpite određene gubitke novca, ugleda, pozicije. Situacija nalaže punu koncenetrisanost kako ne biste izgubili stečene pozicije ili umanjili mogućnost kasnijem napretku. Pre nego što bilo šta odlučite, potpišete ili prihvatite konsultujte se sa nekim ko vam može skrenuti pažnju na eventualne propuste. Ako već ne možete više vremena da posvetite partneru u fizičkom smislu ne propustite da ga u svakom slobodnom trenutku podsetite koliko vam znači i koliko vam je njegova podrška neophodna, njemu će i to biti dovoljno.

 

240px-Sagittarius2STRELAC
Novu godinu i januar mesec prate novi pogledi na dosadašnji odnos sa partnerom. Iznenadićete vas lakoća sa kojom ćete funkcionisati. Sve ono što ste mu do sada prebacivali i što je pravilo problem u vašem odnosu jednostavno neće biti bitno, zajedničkim naporima uspećete da prevaziđete čak i ako to bude podrazumevalo prekid na nekoliko dana ne treba da vas brine, jer će vam pomoći da shvatite koliko vam je stalo. Nove ljubavi, sem prijatnih poznanstava i usputnih flertova neće se dogoditi u ovom mesecu. Ne prihvatajte dodatne obaveze u ovom mesecu, jer nećete doživeti ni novčanu, ni moralnu satisfakciju. Prepustite to onima koji tek treba da se dokažu i kojima to neće pasti teško. Neki važni kontakti i poslovi sa inostranstvom pod jako čudnim okolnostima mogu biti odloženi ili u potpunosti obustavljeni. Ili vam pak mogu otvoriti mogućnost dodatnih prihoda i širanja obima poslovnog delovanja, ali samo pod uslovom da ste spremni da rizikujete. Obavezno otputujte, jer vam to putovanje ne daje samo mogućnost odmora, nego i mogućnost da se afirmišete i trajno preselite na neka područja gde će vaše sposobnosti doći do pravog izražaja. Krajnje je vreme da promenite frizuru.
240px-Aquarius2VODOLIJA
Bićete veoma nepredvidljvi sa čestim promenama raspoloženja što partneru neće nikako prijati, jer na kraju neće znati da li je problem u njemu ili u vama. Sama vaša ćudljiva priroda može biti razlog emotivnim nezadovoljstvima tokom ovog meseca. Imajte to na umu kako na kraju ne biste vi bili povređeni. Ako uspete da prevaziđete sebe, novi talas zadovoljstva i novih početaka očekujte drugom polovinom ovog meseca. Za vas je najbolje da prespavate prvu polovinu januara, jer vam se niša značajno neće dogoditi, ne zato što neće biti prilika, već zato što će izostati vaša inicijativa. I ako je bude neće se dobro završiti po vas, jer nećete biti u stanju da pravilno procenite vaše mogućnosti. Poštedite sebe neprijatnih situacija i sačekajte pravo vreme, a to je druga polovina januara kada će svi aspekti ići vama u prilog. Budite tolerantni prema ljudima koji su manje kreativni, manje posebni i ekscentrični od vas. Ne trudite se da objasnite sve vaše ideje i postupke, jer ni vi sami sebe po neki put ne razumete, a kako onda da vas razumeju drugi? Posvetite se svom vizuelnom preporodu i promene koje želite već duži vremenski period u ovom mesecu možete lako da ostvarite.
240px-Pisces2RIBE
Uživaćete u društvu voljene osobe, initimnim trenucima i ostavarenju nekih bitnih zajedničkih planova tokom januara. Manja kriza i sumnje u postojanost partnerovih emocija mogu biti prisutne u trećoj dekadi ovog meseca, ali se već u narednom periodu i do kraja meseca dešavaju stvari koje će vas ubediti da su vaši strahovi bez osnova. Ako i dalje očekujete nekog iz prošlosti krajnji je period da shvatite da od toga nema ništa. Nekog iz vašeg poslovnog okruženja vam već dugo radi iza leđa, a krajem januara ćete napokon shvatiti o kome se radi. Potrudite se da ne uzvratite istom merom, već da ostanete dosledni svojim dosadašnjim principima. To će dovesti do toga da će vas ostali saradnici više ceniti i gledati sa poštovanjem. Sledite svoje kreativne impulse, imaćete dosta slobodnog vremena i raspoloženja da se u osami bavite onim što vam najviše prija. Vaš skriveni talenat može ugledati svetlost dana tokom ovog meseca. Ne dozvolite da vam taj poseban momenat izmakne mučeći se svakodnevnicom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s